Brämhults Cykloider - Cykelklubben för Dig och Mig!

 

 

Sponsorer

 

 

Så här kontaktar du oss!

 

E-post & webb

Skicka ett mail till info@bramhults-cykloider.se, så svarar vi inom en dag eller två.

Vi lägger ut nästa gruppcykling på webben. Du behöver inte vara medlem för att pröva på ett par tre gånger. Ta en titt på webben och häng med på en sväng när det passar! 

Bli medlem i Cykloiderna

Är Du intresserad av motionscykling och vill komma ut på en skön cykeltur i naturen, tillsammans med andra cyklister, då ska Du absolut gå med i Brämhults Cykloider.

Att cykla i grupp ger en extra dimension åt cyklingen, istället för att ligga och gneta själv. Man får en fantastisk gemenskap av att ha samma intresse. Den skonsamma motionen får Du på köpet!

Vi tar ut en symbolisk medlemsavgift som går till att betala för den här webplatsen och för att informera om klubben. Medlemsavgiften är 100 kr per helår och 50 kr from 1/8. Stödmedlemmar betalar 50 kr.

Vi har ett bankkonto så att Ni kan betala in medlemsavgiften via er Internet-bank. Det är ett Nordea-konto med kontonummer 40791300591 (de fyra första siffrorna är clearingnummer). Första gången du betalar medlemsavgiften har vi svårt att se vem som betalat, så skicka ett mail också till Joakim@bramhults-cykloider.se, som är kassör.

Styrelsen

Ordförande Pelle Thureson
Vice ordförande Christian af Petersens
Sekreterare Lars-Åke Green
Kassör Joakim Lindberg
Ledamot Niclas Bodeklint
Ledamot Börje Jacobsson
Ledamot Lars-Olof Frantzich

Så här ser styrelsen ut.

Klicka på ett namn ovan om du vill komma i kontakt med oss via mail. Du kan ockå använda info-adressen ovan!

« Tillbaka

En bild till!

 

Brämhults-Cykloider.Se © 2006 • Privacy Policy • Cookies & PUL • info@bramhults-cykloider.se