Brämhults Cykloider - Cykelklubben för Dig och Mig!

 

Runda: 2007-03-11, Seglorarundan

 

Vägbeskrivning: Brämhult, Trandaredsrondellen, Cykelbron, Göta, Tullen, Viared, Segloravägen till Seglora kyrka, Gamla Varbegsvägen till Göta, Cykelbron, Trandaredsrondellen, Brämhult.

 

Längd: Ca 6 mil avverkades på ungefär 2:17h.

 

Premiärtur: Seglorarundan i gråsdis

Det var en lite småtrött skara som mötte upp kl 11 efter gårdagens Årsmöte med kalas hemma hos Niklas Kettil. Den som är nyfiken kan titta in HÄR!

En av dom första som dök upp till start var en ny kille som heter Rasmus och som jobbar på BT. Så här snygg och trevlig såg han ut före rundan!

Kommer man från Kalmar så tränar man förstås Triathlon. Men i år har han satt målet lite högre, så nu blir det Trithlon i Frankrike, närmare bestämt en Ironman i Nice.

 

Innan det var dags att ge sig av skulle som vanligt en del justeringar göras i sista minuten. Rasmus fördelade ungefär 1 dl av Sverkers Wet Lube över bakkransen. Dom prickar som Rasmus senare fick på sina kläder, kommer att vara betydligt svårare att få bort:)

 

 

 

 

Att Lars-Åke är klubbens mekaniker och uppfinnar jocke, visar hans nya batteridrivna sulvärmare. Ska fungera riktigt bra enligt upphovsmannen.

 

 

Lars-Åkes Askunge-skor hade dagen till ära dekorerats med silvertape. Visst bara älskar man grejer som man vet funkar i ur och skur!

 

Det fanns fler prydliga gossar som ställde upp för premiärfotografering. Här ser ni från vänster: Niklas Kettil, Pauli Annenkov, Per Thurson, Börje Jacobsson, Rasmus Kalmar OK, Lars-Åke Green. Sverker tittade på när det kastades snöboll och Johannes fotograferade.

 

Samma gäng som ovan!

 

Snömaskinisten Pauli Lindeman i aktion!

 

Näh, nu får det vara färdigfotograferat! Här é ett premiärhungrigt gäng - på väg att smiska asfalt!

 

Lite tröttare och mycket, mycket smutsigare :-D  Skulle nästan kunna tro att detta är DSMTB:s lortgrisar som kört en tur i mossen!

 

Euskatel Euskadi kör i liknande hjälmar. Ja é då inte dé minsta "Eu-skadi-glad", att jag inte var med:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pauli hade fått den jämnaste och finaste "solbrännan"!

 

 

 

Pelle, om man blundar två gånger i rad, då é de kört!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visst känner man igen Rasmus men nu ser han mer ut att vara färdig för tvättmaskinen!

 

 

Var det någon som sa sortare?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men hur gick rundan då? Jo, det var en grådisig dag med ett lätt duggregn som från en stor sprayflaska. Vägarna var snöfria och hyfsat lättcyklade trots att sopmaskinen inte varit ute ännu. När vi kom till Trandaredsrondellen så dök Andreas upp men eftersom han just slutat sin penicilinkur så hängde han bara med till Viared, där han vände. Niklas som cyklat från Dalsjöfors, tyckte det räckte med tre mil en ruggig dag som denna, så han vände tillbaka till Dalsjöfors. Resten fortsatte i den byiga vinden över Göta, förbi SP, över till Viared och sen Segloravägen. På hemvägen blev det mestadels medvind och tiden blev förvånansvärt bra så här tidigt på säsongen. Gödselspridaren vid Osdals Lada gjorde att det luktade "lantbruk" om grabbarna när dom kom tillbaka för fotografering, vilket kanske syns. Back to nature!

 

/En skön stund i badrum och tvättstuga önskar er distansreporter, Johannes!

 

Brämhults-Cykloider.Se © 2006 • Privacy Policy • Cookies & PUL • info@bramhults-cykloider.se