En fika i Bollebygd den 30 juni 2007

Nu kör vi igen efter semestrar och lite sommarstiltje på cykelfronten. Konstigt egentligen, på semestern blir det inte många rundor, trots att man borde ha all tid i världen för cykling, men man har ju så mycket annat att göra - tydligen.

Starten gick som vanligt från Ekorrgränd klockan nio och fler cyklister anslöt i Trandsredsrondellen. Det blev till slut nio cyklister som gav sig ut på en runda över Borås - Rydboholm -Viskafors - Seglora - Hyssna - Bollebygd - Sandared - Borås. Det blev en tur på ca 85 km i perfekt cykelväder, 27 grader och i princip vindstilla. Det fungerade bra med cykling på två led, trots viss ringrost. Lars-Åke hade lurat med svågern Henrik, som lånat cykel av Johannes. Henrik har ett förlutet som ungdomscyklist och hängde med mer än bra.

Bilderna nedan tog Lars-Åke men sin nya digitalkamera. Det fräcka med den är att den tom har inbygd telefon. Vem hade för fem år sen kunnat tro att man skulle kunna ringa med en kamera! Fikat intogs på det nya "mysiga" cementstenstorget i vår västra grannkommun - Bollebygd. Nåja kaffe, bullar och banan smakade bra och gav en ursäkt för att sitta och tjôta en stund. På hemvägen greps den ena av klubbens två "sub-nio-män" av övermod och körde alpetappen upp över Hultafors Hälsocenter. Det sista vi hörde av honom var "Jag kör ifatt er sen!". Han har varken hörts eller synts sen dess :-).

 

Runt bordet från vänster: Pelle, Andreas (skymd), Hilding, Henrik, Magnus, Börje, Per-Arne, Patrik och Pelle. Lars-Åke ser ni inte, han fotograferade.

 

Snart laddade och klara. Runt bordet från vänster: Henrik, Magnus, Börje, Per-Arne, Patrik. Pelle, Andreas, Hilding. Även här hade Lars-Åke ställt sig på fel sida linsen.

 

Johannes var målande distansreporter.

 

SLUT